Адвокатът на Георги Семерджиев не се яви на делото му

...
 
Адвокатът на Георги Семерджиев не се яви на делото му
Коментари Харесай

Адвокатът на Георги Семерджиев не се яви на делото му в съда, наложиха му глоба

 

Адвокатът на Георги Семерджиев не се яви на делото му в съда, постановиха му санкция. Софийският областен съд отсрочи делото на Семерджиев, упрекнат за прилагане на подправена шофьорска брошура. Причината за това стана отсъствието на юриста му Мирослав Христов.

В правосъдната зала стана ясно, че юристът е показал пред съда писмена молба делото да се отсрочи, защото няма да може да участва. Причината е, че той е ангажиран с мярка за неотклонение на различен упрекнат, само че в Софийския градски съд.

Адвокатът на Георги Семерджиев не се яви на делото му

Справка на СРС сподели, че единствената мярка за неотклонение в Софийски градски съд е завършила преди 15:00 часа, за колкото беше планувано делото на Семерджиев. Затова и съдът наложи санкция на юриста от 500лв.

Прокуратурата изиска потвърждаване на тежката присъда на Георги Семерджиев, напомня SafeNews. Той е наказан за тежката злополука на бул. “Черни връх ”, при която починаха две девойки. За закононарушението Софийският градски съд призна за отговорен Георги Семерджиев и го осъди на 20 години затвор.

Всички доказателства сочат, че Семерджиев е използвал опиати в деня на случая, показаха от прокуратурата.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР